Δημιουργώντας παντοτινές αναμνήσεις δίνοντας ζωή στα όνειρα μας και στις όμορφες στιγμές στον χώρο μας.

Καλώς ήρθατε στο "Κτήμα Γουρδούπη"

"Κτήμα Γουρδούπη"

Το Κτήμα Γουρδουπη είναι εδώ για να δημιουργεί αξέχαστες εκδηλώσεις σε έναν χώρο μοναδικό, που ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές, όλες τις εποχές του χρόνου. Σε μία τεράστια έκταση, μακριά από τη φασαρία της πόλης, δημιουργούμε μαζί σας αναμνήσεις ανεξίτηλες στο χρόνο, εστιάζοντας στη μοναδικότητα και τη λεπτομέρεια με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση σας. Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των ιδιωτικών και εταιρικών εκδηλώσεων είναι η προστιθέμενη αξία στις απεριόριστες δυνατότητες του χώρου μας. Επίκεντρο του κτήματος είναι το κτίριο και η μια καταγάλανη πισίνα που συνθέτουν ένα ονειρεμένο σκηνικό για κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Ένα μέρος για κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας!

Βαπτίσεις

Δεξιώσεις γάμου

Εκδηλώσεις

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για ΠΑΙΔΙΑ /ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το NATURE PARK είναι ένας χώρος οοποίος συνδυάζει ψυχαγωγία,φαντασία, δημιουργική απασχόληση, εκπαίδευση και φυσικά διασκέδαση, ταξιδεύοντας τους μικρούς μας φίλους σε μέρη μαγικά.

Αγαπημένο από πολλούς

Πολύ όμορφο μέρος. Ιδανικό για οικογένεια αφού έχει ασφαλή μέρη για τα παιδιά. Πολλά παιχνίδια μπορούν να παίξουν όπως ποδόσφαιρο., ποδηλασία, Τοξοβολία, τραμπολινο, ξενάγηση στα ζώα κ.α. Καλό φαγητό στο ξυλοφουρνο , ευγενικό σέρβις και φιλόξενοι οι ιδιοκτήτες. Οι τιμές προσιτές και πήραμε και τα δωράκια μας σπο το κτήμα. Σας ευχαριστούμε πολύ.
Κύριος Θάνος
Πολύ όμορφος χώρος, ηρεμία και στιγμές χαλάρωσης μέσα στη φύση με καλό φαγητό και διαμονή σε παραδοσιακούς ξενώνες.
Μαρία Αθανασίου
έρθουν σε επαφή με την φύση, τα ζώα, τις ασχολίες της αγροτικής ζωής και να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από μια σειρά παροχών και δραστηριοτήτων. Φοβερό φαγητό, πίτες στο ξυλόφουρνο, ψητά κ κρεατικά ντόπια. Μοναδική εμπειρία. Το επισκέπτομαι συχνά κ με τα νήπια, κάνοντας βιωματικές δραστηριότητες όπως μάζεμα σταφυλιών . Παραδοσιακό πάτημα (ένα, ένα παιδάκι ανεβαίνει στο πατητήρι) Έπειτα φτιάχνουμε μουστοκούλουρα κ τα ψήνουμε στο ξυλόφουρνο... Επιπλέον δράσεις: οργωμα χωραφιού με άλογο παραδοσιακά, φύτεμα λαχανόκηπου απο τους μαθητές κ στο τέλος φτιαχνουμε τη δική μας ατομική πιτσα λαχανικών... Τέλεια Μάζεμα ελιάς απο τους μικρούς μας μαθητές κ ζυμώνουμε νόστιμα ατομικά ελιόψωμα. Αρμέγουμε τα προβατάκια κ φτιάχνουμε παγωτό...γιαούρτι. Ανεπανάληπτες, μοναδικές εμπειρίες Βόλτα με τα άλογα, τα πόνυ, γαϊδουράκια, ελαφάκια, πάπιες, κοτούλες, γουρουνάκια κ.α Το προτείνω ανεπιφύλακτα
Αναστασία Κωνσταντίνου